Wolfmother

19 February 2007 | Musikk | Ingen kommentarer

Sentrum Scene, Oslo, 18. februar 2007

Wolfmother Wolfmother

Wolfmother, fra Australia; Andrew Stockdale (vokal/gitar), Chris Ross (bass/keyboard) og Myles Heskett (trommer). De har gitt ut ett album: Wolfmother (2006). De spiller heavyrock slik det ble gjort tidlig på 70-tallet.

Den forrige heavy-konserten av betydning jeg så var med Metallica i 1989. Wolfmother på Sentrum Scene var bedre.

De begynte kanskje litt forutsigbart, med fremføring som lå veldig tett opp til albumet, men det tok seg ganske raskt kraftig opp. De spilte veldig bra, og det var ingenting å utsette på den musikalske innsatsen til tross for at Chris Ross hadde skadet foten og spilte hele konserten sittende på orgelkrakken.

Det var få dødpunkter i settet, som stort sett bestod av alle sangene fra debutalbumet, og varte i 90 minutter.

Fremføringen hadde mer humor i enn jeg hadde fryktet etter bare å ha hørt platen. Selv om bandet åpenbart tar 1971 på alvor var det lite pompøsitet å spore. Hendrix og Townshend fakter ble brukt med humor, og gitarist Stockdale spilte White Unicorn iført en, nylig mottatt, sort BH over vesten. Det var forøvrig flere som ropte Guitar Hero, da Stockdale gjorde en lang intro til Woman på en sort og hvit Gibson SG.

For sikkerhets skyld spilte de Led Zeppelins Communciation Breakdown mellom Colossal og Joker and The Thief til slutt.

These go to eleven!

Skriv en kommentar

Du kan følge diskusjonen gjennom kommentarfeeden. Du kan også bruke pingback eller trackback fra din egen site.