Tidenes verste episode

1 October 2005 | TV | Ingen kommentarer

LOST
Sesong 2 av Lost hadde premiere i forrige uke. Den første episoden var ikke akkurat noen klassiker, men den var vel iallefall i stand til å holde de fleste seerne våkne. De som så den andre episoden løp derimot en ikke ubetydelig risko for å pådra seg galopperende somnambulisme. Man kan forstå (selv om man misliker det) at det brukes tid på å gjenta ting fra forrige sesong, men det burde strengt tatt ikke være nødvendig å repetere hele forrige episode. Det er greit å finne på etter hvert og å presentere mystiske spor og hendelser som aldri vil få noen tilfredstillende forklaring. The X-Files viste jo at man kan lage god underholdning i årevis på den måten. Det som ikke er greit, er å være kjedelig.

TV Norge skal visstnok vise begge disse episodene den 26. oktober. Man kan trygt slå av etter første del.

Neste gang (om en helt annen serie): Tidenes beste episode.

Skriv en kommentar

Du kan følge diskusjonen gjennom kommentarfeeden. Du kan også bruke pingback eller trackback fra din egen site.